БАЛКАНСКА МУЗИКА В ПЕРУЩИЦА

Иво Папазов-Ибряма и "Виво Монтана" представят "Балканска рапсодия” - Народна музика с нов аранжимент

МУЗИКАТА и ПЕСНИТЕ на БАЛКАНСКИТЕ НАРОДИ

изсвирена от Иво Папазов,Плевенска Филхармония и „ Виво Монтана” и разказана от артистите

ЕЛИЦА АНЕВА, МАРИЯН СТЕФАНОВ, МАРИЕТА КАЛЪПОВА, ГЕОРГИ АНГЕЛОВ

само на 21 Юни от 19.30 ч. в Спортна зала – Перущица

диригент ДЕЯН ПАВЛОВ

Ако има музикант в България, който наистина е легенда от последните 30 години, то това е кларинетиста Иво Папазов – Ибряма- мъжът, който аплодират по целия свят.

Иво Папазов има своята звезда на славата пред зала Арена в София; носител е на титлата „Д-р хонорис кауза“ на УНИБИТ, и е признат за редовен академик на Българската академия на науките и изкуствата

Виво Монтана:„Искаме да покажем, че не сме просто духова музика, а нещо уникално, което може да се трансформира във всеки стил музика.“Само няколко години след като спечелиха конкурса на БТВ, „Виво Монтана“ очароваха с музиката си публиката надлъж и на шир.Репертоарът им непрекъснато се обогатява с нови пиеси. Най-новата от тях се позовава на българската музикална традиция и на култов сръбски филм.„Виво Монтана“ са винаги на върха и предават устрема си на своите слушатели.

Заедно с оркестъра на Плевенската Филхармония в програмата ще чуем още:

ДИНИКУ – Хоро стакато, П. СТАЙНОВ – Ръченица, Г. БРЕГОВИЧ – Месечина, ЕНЕСКУ – Румънска рапсодия, М. ТЕОДОРАКИС – Сиртаки, МОНТИ – Чардаш, ДИКО ИЛИЕВ – Дунавско хоро, П. СТАЙНОВ – Пайдушко хоро ВИВО МОНТАНА – Балканска рапсодия и др.

Билети: офис „Застраховки” под ресторант „Basso”-Перущица

За справки: 0887 42 42 40

06.06.2019